עולם הקפה הוא עולם רחב ומרתק, ועומד ביסוד כל בית-קפה וסיומת הכרחית בכל מסעדה.
הדרכת הקפה שלנו היא קודם כל הדרכה מקצועית, אשר כוללת את כל הדרוש כדי להכין קפה טרי, טעים ואיכותי, בכל פעם.
אבל קפה הוא הרבה יותר מכך, והדרכה זו צוללת לתוך תרבות הקפה בעולם ובארץ, ומספקת את התוכן החסר בכדי לחבר את הברמנים שלכם למשמעות של כוס קפה טובה באמת.
לאחר ההדרכה הברמנים שלכם ידעו בדיוק איך להכין קפה איכותי, אבל חשוב יותר, הם יתאמצו שכל כוס קפה תהיה כזו.
בהדרכה נקיף את התכנים הבאים:
- הפעלה ותחזוקה בסיסית
- טחינת קפה
- תערובות קפה וסוגי פולי קפה
- אביזרים
- הכנת האספרסו
- הקצפת החלב
- משקאות הקפה
- עשה ואל תעשה בהכנת והגשת קפה
יש לכם ברמנים שפשוט 'לא תופסים' את זה? כבר התרגלתם שבמשמרת שלהם הקפה לא משהו?
בהדרכה נאבחן את הכשלים שנלמדו לפני זמן רב ונסיר אותם.
*יותר מכדאי לצרף את כלל הצוות להדרכה זו, ואם אתם מנהלים בית-קפה, זה ממש בגדר חובה.
שילוב מנצח
חוויית הקפה של האורח היא טקס שלם, בשבילו הוא חוזר שוב ושוב. בהדרכת השירות אנו עוסקים ביצירת קשר עם האורחים – לזכור איך הוא שותה את הקפה, באיזה כוס הוא אוהב, ואפילו עם כמה סוכר. מומלץ להשלים את הדרכת הקפה עם הדרכת השירות שלנו, לחיבור עמוק יותר לתפקיד הקפה בחוויית האורחים שלכם.