סדנת קוקטיילים הינה כלי חשוב בו מומלץ לצייד את העובדים שלכם. בעוד מרבית העובדים שלכם הינם וודאי אנשים צעירים אשר אינם מכירים אלכוהול לעומק מעבר למספר מותגים מובילים וסוגים מוכרים כמו וודקה, וויסקי וג'ין – הרי שיש עוד מגוון משקאות אותם ניתן למצוא בבר שלכם ולהכין מהם קוקטיילים מרהיבים.
אפרטיפים, דיג'סטיפים, ליקרים ומשקאות אחרים הם חלק בלתי נפרד מתרבות האוכל העולמית כאשר מנת אלכוהול של אפרטיף טוב יכולה לפתוח את התיאבון ולחדד את הטעמים בעוד כוסית של דיג'סטיף בסוף הארוחה יכול להוות את הסיום המושלם לארוחה ולחתום את הערב כולו בקול תרועה, ערב ממנו גם הלקוח יוצא מרוצה וגם בעל הבית זוכה ליהנות מחשבון גדול יותר בכל שולחן.
סדנת קוקטיילים – סודות האלכוהול
בעוד חלק מן האנשים מעדיפים את המשקה שלהם בסיסי וחזק הרי שאנשים אחרים נהנים מן העושר האינסופי הקיים בעולם האלכוהול, כזה המאפשר לערבב מספר סוגי אלכוהול שונים יחד עם פירות, סוכר, ליקרים ועשבי תיבול שונים המאפשרים לקבל טעמים מרעננים ומפנקים. נהוג לחשוב כי הקוקטיילים מיועדים בעיקר לנשים משום שהם חלשים וטעימים יותר, אך יש מגוון קוקטיילים אשר יציבו אתגר גם אל מול שתיינים מנוסים.
היכרות מעמיקה של המלצרים עם כל סוגי הקוקטיילים במסעדה תאפשר להם להפגין ידע אמיתי ולדבר בשפה הנכונה בפני לקוחות המתמצאים באלכוהול. דבר זה יאפשר :
- לשכנע את הלקוחות לרכוש מנת אלכוהול איכותית ובכך להגדיל את החשבון של כל שולחן.
- להעלות את רמת המקצועיות של המלצרים. יוצר הקשבה ואמונה מצד הלקוח.
- להעלות את שביעות רצון הלקוח הודות לשירות המקצועי שהוא קיבל.
- לשפר את מוניטין המסעדה.
פורטי – האלכוהול ככלי להצלחה
האלכוהול הוא רק אחד מן הכלים אותם ניתן להשחיז על מנת לשפר ולהוציא את המקסימום מן העסק. מגוון אלמנטים ונקודות אחרות אשר דורשות התייחסות מוזנחות על ידי בעלי עסקים המנסים בעיקר לשרוד בתחום המסעדנות התחרותי בישראל. אנו בפורטי נשמח להדריך אתכם ולהראות לכם את הדרך הנכונה להצלחה בעולם הקולינרי תוך מתן מידע מקצועי לצד קואצ'ינג, הדרכות, אימון מנהלים ועוד.