מדוע העובדים שלכם זקוקים לסדנת אלכוהול ? משום שכיום נהוג כי בכל מסעדה המכבדת את עצמה יופיע מדף אלכוהול מרשים, כאשר לצדו פעמים רבות תוכלו למצוא כוורת צמודה לקיר עם מיטב סוגי היין. בעוד את האלכוהול הבסיסי דוגמת וויסקי, וודקה ורום כולנו מכירים הרי שאת הקוקטיילים שניתן להכין מהם רובנו לא מכירים. תחום מורכב נוסף הוא תחום היין, כאשר יש מגוון רחב של סוגי יין הן בהגדרתם (יין אדום, ין לבן, יין יבש, יין חצי יבש ועוד) ומגוון אינסופי של מותגים, כרמים וסוגי ענבים המשפיעים על הטעם. עבור חובבי היין תחום זה הוא אמנות לכל דבר ועל המלצרים להתמחות בתחום זה על מנת לאפשר לאותם אניני טעם ליהנות מן היין אותו הם אוהבים.
סדנת אלכוהול לעובדים
סדנת אלכוהול לעובדים הינה דבר משמעותי עבור כל מסעדה אשר לוקחת את עצמה ואת רמת השירות שלה ברצינות. כיצד תתרום סדנת אלכוהול להצלחת המסעדה שלכם ?
- ככל שמוניטין המסעדה טוב יותר הוא מושך קהל לקוחות רציני יותר אשר מבין באלכוהול. צריכה להיות הלימה בין מוניטין המסעדה לבין הידע של העובדים. במידה והמלצר לא יגיע עם הידע הנדרש לשולחן הדבר יגרום לפגיעה במוניטין המסעדה.
- מלצר אשר מתמחה בכל סוגי האלכוהול והיין ידע כיצד למכור אותו ללקוח משום שהוא ידע מה להציע ללקוח וכיצד להציג זאת. הדבר יגדיל את היקף המכירות במסעדה ואת ממוצע ההזמנה פר שולחן.
- סדנת אלכוהול יכולה ללמד את המלצרים אנקדוטות שונות בנוגע לאלכוהול, ידע כללי אותו יוכלו להפגין בשולחן על מנת להתחבב על הלקוחות – דבר שבסופו של דבר יעלה את שביעות רצון הלקוחות מן השירות ואת הטיפים אותם מקבלים המלצרים.
סדנת אלכוהול – עושים סדר עם פורטי
אנו בפורטי נשמח לעשות סדר לעובדים שלכם בכל מה שקשור לאלכוהול. חברתנו מתמחה בשיווק ופיתוח עסק בעולם הקולינרי, זאת על מנת להוביל לתוצאות איכותיות וארוכות טווח אשר יסייעו לכל עסק בתחום המזון לשגשג ולפרוח, תוך שימת דגש על שיטות עבודה מסודרות, טיפוח מנהלים, הטמעת נהלים ועוד.