הקמת מסעדה איננה דבר של מה בכך. כמו כל עסק הדבר דורש תכנית סדורה ומחושבת, כזו הלוקחת בחשבון את כל המשתנים ואת כל הסכנות הטמונות בפתיחת עסק בישראל. אנשים רבים נוטים לחשוב רק על הפן של המכירות וההכנסות (ואף נוטים להפריז בו), בעוד את צד ההוצאות הם מנסים לצמצם כמה שיותר ונוטים להתעלם מהוצאות אפשריות מתוך מחשב ש"יהיה בסדר".
גישה אופטימית מדי כלפי ההכנסות וההוצאות של העסק הן תוצאה של תמימות במקרה הטוב או חוסר הבנה עסקית במקרה הרע. כך או כך, הדבר מהווה סכנה עבור בעל העסק אשר עשוי לפשוט רגל במהירות במידה והמציאות תכה בו ותראה לו כי הדברים אינם פשוטים כפי שנראו בהתחלה.
הקמת מסעדה חדשה בדרך הנכונה
כיום ענף המסעדנות נחשב לענף המסוכן ביותר בישראל ועסקים רבים נסגרים כבר בשנתם הראשונה, לכן על מנת להקים מסעדה בדרך הנכונה תצטרכו עזרה חיצונית של אנשי מקצוע. אותם אנשי מקצוע יסייעו לכם בדברים כמו :
- הגדרת כמות העובדים הדרושה בשלבים השונים של היום וכן בשלבי ההתפתחות השונים של המסעדה
- ניהול מלאי והזמנות
- הגדרת נהלי עבודה ושיטות עבודה עבור הצוות וההנהלה
- פיתוח צוות איכותי ומיומן
- תהליך קואצ'ינג אישי למנהלים
- ועוד
הדרך שלך להצלחה מתחילה אצל פורטי
את כל הדברים הנ"ל תוכלו לקבל במסגרת שיטת ה-4T שפותחה על ידי פורטי. החברה נולדה מתוך מפגש של שני אנשים המגיעים מעולמות תוכן שונים אך משלימים – קואצ'ינג, שיווק, פיתוח עסקי וקולינריה. שילוב הידע של השניים מאפשר לכל בעל עסק לקבל מגוון רחב של כלים אשר קצרה היריעה מלפרט את כולם, אך המשותף להם הוא היכולת לרומם כל עסק קולינרי לגבהים רמים ולשמר את העסק לאורך שנים ארוכות קדימה בעזרת שיטות עבודה אשר יוטמעו בצורה מקצועית, יעברו ביקורת על ידי שימוש בלקוחות סמויים ויתוחזקו על ידי הדרכות וסדנאות מקצועיות הן עבור העובדים והן עבור הצוות הניהולי.