ילידת הנגב, תושבת המרכז.
חובבת ספרות, מוזיקה, פוליטיקה ואנשים. עוסקת בפיתוח וקידום מנהלים, עסקים ובריות. בוגרת המחלקה למדעי המדינה באוניברסיטת בן גוריון ובעלת הסמכה כפולה בקואצ'ינג אישי ניהולי- ארגוני.
תחילת דרכי המקצועית התחילה אי שם במסעדת "ספגטים" המיתולוגית שבבאר שבע. מיד אחרי שירותי הצבאי התחלתי למלצר ומהר מאוד מצאתי את עצמי לוקחת פיקוד על כל הכשרות העובדים החדשים ועל גיבוש תהליכים פנים ארגוניים במסעדה. לאחר תקופה קצרה מונתי למנהלת הדרכות סניפית מטעם הרשת. במקביל התקדמתי לתפקיד מנהלת פלור. לאורך תקופת הניהול הראשונה שלי, מצאתי את עצמי נמשכת לעולם ההדרכות, עיצוב תהליכים ארגוניים והנעת עובדים.
לאחר שנות ניהול רבות קיבלתי הזדמנות פז. נבחרתי להקים ולנהל ביה"ס לשירות ולתרבות השתייה של "קבוצת הפורום". קבוצת עסקים המונה מספר רב של מסעדות, ברים ובתי קפה . פרויקט ייחודי שמשלב הדרכות מקצועיות (יין, קפה, אלכוהול, קוקטיילים, שירות ומכירות) והטמעת הידע בשטח באמצעות ביקורות גלויות וכך ולמעשה מכשיר עובדים חדשים ומשלבם במגוון העסקים של הקבוצה. במסגרת התפקיד בניתי מערכי שיעור וסדנאות, העברתי הדרכות וביצעתי ביקורות איכות בעסקים כמנגנון שימור והטמעה של התכנים ושיטות העבודה.
לאחר תקופה נפלאה וארוכה בה התמחיתי בניהול, הדרכות וביסוס תרבות ארגונית בעסקי הקולינריה, הרגשתי שברצוני להתמקצע ולהיכנס לעובי הקורה בתחום קואצ'ינג ניהולי – ארגוני.
שכן ניהול המשמרת/המסעדה/הבר או כל מחלקה אחרת, מבוצע על ידי מנהל = אדם. גיליתי חיבור רב לתפיסת הקואצ'ינג, אשר מתייחסת למנהל כאדם שלם ומלא אשר מנהל ומנוהל על ידי דפוסי התנהגותו. אותם דפוסים ניתנים ל"שכלול" ו"אימון" ועל ידי כך מתאפשר שינוי משמעותי בדפוסי הניהול והגעה לתוצאות הרצויות (הן בהיבט האישי מקצועי והן בהיבט העסקי) אם כן, רכשתי הסמכה כפולה באימון אישי-ניהולי-ארגוני בבית הספר לקאוצ'ינג ממוקד תוצאות (איק"א) ומיד יצאתי לדרך חדשה ועצמאית.
ב2010 פתחתי את "פורטי אימון והדרכות" – עסק שמעניק שירותים מקצועיים ותהליכי אימון אישי למנהלים בתחום הקולינריה לצד קליניקה פרטית לתהליכי אימון אישיים.
הפרויקט הראשון שלי כלל קאוצ'ינג ארגוני והדרכות מקצועיות לקבוצת ה"איינשטין" – קבוצת עסקים המונה ברים, מועדונים ובתי קפה.
לאחר תקופה, פרשתי כנפיי ועברתי לעיר הגדולה, וצברתי ניסיון רב עם רשתות ועסקים קולינריים מגוונים.