תהליך ייעוץ למסעדות הינו תהליך ארוך טווח אשר יש לבצע ביסודיות ולאורך זמן על מנת להביא לתוצאות ממשיות במסעדה. כל מנהל מסעדה צריך לטפל במספר תחומים כמו הדרכת עובדים ובחירתם, ניהול תפריט, בקרת איכות של המנות שיוצאות, ניהול מלאי, תקשורת עם ספקים, טיפול בבעיות המתעוררות במהלך השירות, ניהול לוח זמנים ועוד. העומס הרב המוטל על כתפיו של המנהל מאלץ לבצע חלוקה נכונה של תפקידים ולהגדיר בצורה מדויקת מהם תחומי האחריות של כל אחד. פיתוח תרבות ארגונית ושפה משותפת הן לעובדים והן למנהלים תאפשר להתמודד בהצלחה עם המכשולים והקשיים הקיימים בכל עסק בתחום הקולינרי.
פורטי – ייעוץ למסעדות
לעיתים אנשים פונים לעזרה מקצועית רק כאשר העסק נמצא בקשיים ולעיתים התזמון המאוחר מקשה על תהליך ריפוי העסק. במידה ותקדימו תרופה למכה ותפנו לעזרה מקצועית בשלב מוקדם תוכלו להבטיח לעצמכם צמיחה מהירה בעסק, מיתוג נכון ומוניטין אשר יישאר חיובי לכל אורך הפעילות. יש לזכור כי רושם ראשוני קשה ולשנות ותאלצו לבצע מאמצים רבים להחזיר לקוחות מאוכזבים, לכן מומלץ כי בתקופת הפעילות הראשונה של המסעדה תהיו בעלי הידע והכישורים הדרושים על מנת ליצור רושם חיובי על הלקוחות.
אנו בחברת פורטי נשמח לסייע לכם לעשות את הדברים הנ"ל בעזרת :
- הדרכת שירות אשר תצייד את צוות העובדים בכלים ליצירת חוויית השירות הטובה ביותר
- הדרכת מכירות אשר תשפר את השירות, תגדיל את ההכנסה מכל שולחן ואת הטיפים שמקבלים המלצרים
- אימון מנהלים המתמקד בדפוסי ההתנהגות של המנהל ובאופן הנכון בו הוא צריך לנהל את התקשורת עם עובדים, ספקים ולקוחות
ייעוץ למסעדות בדרך הטובה והאיכותית עם פורטי
שירותי ייעוץ למסעדות
שירותי ייעוץ למסעדות כוללים מגוון פתרונות מתקדמים; מענה מרשים אשר יפתח את העסק הקולינרי שלכם ללא כל ספק. החל מבדיקת כדאיות, הדרכת מכירות, התמקצעות בתחום הניו-מדיה ועד בניית תרבות ארגונית – מדובר בכלים משמעותיים ביותר שיובילו להצלחה. כדי שתוכלו גם אתם ליהנות מיתרונות הייעוץ למסעדות, כל שעליכם לעשות הוא ליצור קשר עם תמר פורטי. מומחית זו מחזיקה בניסיון של למעלה מ-12 שנים בתחום המסעדנות והקולינריה – במגוון רחב של תפקידים ניהוליים ותפעוליים. כמו כן, מומחית זו פועלת מתוך כוונה להוביל לתוצאות מרחיקות לכת וארוכות טווח – תוך התאמת הפתרון לעסק ולשפה הייחודית שלו.
להסתייע בשירותי ייעוץ למסעדות
תחום העסקים בכלל וענף המסעדנות בפרט בארץ הינו מורכב ומאתגר – וזו בלשון המעטה. מדי יום ביומו נפתחים בתי קפה ומסעדות חדשים מתוך רצון להגשים חלום – וליצור את הפנינה הקולינרית הבאה. עם זאת, בפועל מדובר במשימה ממושכת, הכוללת אתגרים רבים בדרך.
במקביל, נדגיש כי מדובר בחלום בר הגשמה – אם מסתייעים בשירותי ייעוץ למסעדות. כאשר אנו מדברים על שירות מסוג זה, הכוונה היא לטיפוח המשאבים העיקריים של העסק – העובדים והלקוחות. מדובר ב-2 חזיתות עיקריות בנוגעות לניהול עסק מצליח, כאשר טיפוח והתמדה בכך מתבססת, בין היתר, על אימון וסדנאות מנהלים, הכשרות עובדים, יצירת תרבות ארגונית מתקדמת ויעילה כמו גם ייעוץ פיננסי.
בהתאם, כדי לקחת את המסעדה שלכם לשלב הבא – ולהפוך אותה להצלחה מסחררת, אתם מוזמנים לפנות אל תמר פורטי. בזכות שיתוף פעולה מקצועי זה, תוכלו לפקוח את העיניים – ולייעל היבטים רבים בעסק הקולינרי בבעלותכם. מעבר לכך, בזכות מענה איכותי זה, תזכו לליווי המותאם אישית למסעדה – מתוך רצון לבנות את האסטרטגיה הייחודית לעסק; תכנית עבודה המתבססת על השפה הייחודית שיצרתם.
לקבל את המענה המקצועי והאיכותי ביותר
הקמת עסק חדש, ובייחוד כאשר מדובר במסעדה, הינה פרויקט מבורך ומספק. וזאת, לצד מגוון אתגרים עימם תצטרכו להתמודד על הצד הטוב ביותר. לכדי לקבל את מלוא הכלים לשם כך, אתם מוזמנים לפנות אל תמר פורטי. לצד כל זאת, אם אתם מתעניינים בשירותים פיננסים, בין אם מדובר בייעוץ עסקי ופיננסי, בדיקת כדאיות ועוד – שירותים אלו יתבצעו על ידי ארז אלבו.
ייעוץ עסקי למסעדות
שוק העסקים בכלל והמסעדנות בפרט הינו מאתגר – בכך אין כל ספק. למעשה, לצד תשוקה בתחום עיסוק זה, כמו גם הבנה קולינרית גבוהה, רצוי לקבל ייעוץ עסקי למסעדות. בזכות מענה מקצועי ואיכותי זה, תוכלו לקבוע את נהלי העבודה, לגייס עובדים ולהכשיר אותם כראוי, לבנות תכנית עסקית למסעדה, לנהל את תזרים המזומנים היטב (*), לבנות את קונספט המסעדה, לבנות את תפריט המנות ולתמחר אותן, להתוודע למגוון ערוצי שיווק חדשים ולהיעזר בהם וכן הלאה. אין ספק, פתרונות אלו יובילו אתכם לדרך המלך. כדי להסתייע בייעוץ עסקי למסעדה שלכם, אתם מוזמנים לפנות אל תמר פורטי. מומחית זו תסייע לכם שלב אחר שלב – החל מקמת המסעדה ופתיחתה ועד העברת סדנאות לעובדים. וזאת, בשל ניסיונה הרב בתחום עיסוק זה.
ייעוץ עסקי למסעדות: מענה מקצועי איכותי
הקמת עסק חדש וניהולו היא משימה מורכבת – בייחוד כאשר מדובר בענף המסעדנות. אכן, יכולות בישול גבוהות, הבנה מעמיקה בחומרי גלם ובניית קונספט קולינרי הינם משמעותיים ביותר. עם זאת, אין הם מספיקים לכדי יצירת עסק משגשג ורווחי; להיפך. בהתאם, כדי שתוכלו גם אתם להקים מסעדה או בית קפה חדשים, רצוי לפנות אל תמר פורטי – ולהסתייע בשירותי הייעוץ העסקי שהיא מציעה.
כאשר אנו מדברים על ייעוץ עסקי למסעדות ולבתי קפה, הכוונה היא למשל למציאת המיקום עבור העסק הקולינרי החדש. בשלב זה, יש לקחת בחשבון מספר היבטים מרכזיים, כאשר מיקום גאוגרפי אסטרטגי לצד עלויות הארנונה מחזיקים ביתרונות רבים.
כמו כן, חלק בלתי נפרד משירותים אלו כוללים את הגדרת עלויות התפעול של העסק, ניהול תזרים המזומנים, בניית תפריט האוכל והשתייה והתמחור שלהן, היכרות עם ערוצי השיווק השונים ופרסום העסק ועד איתור הציוד למטבח, כלי ההגשה, הריהוט וכן הלאה.
ייעוץ עסקי למסעדה: לבסס את העסק לטווח הארוך
תהליך הקמת המסעדה מתבססת על מספר פעולות מרכזיות, ואם מבצעים אותן נכון – ניתן יהיה לבסס את העסק כהלכה לטווח הארוך. מעוניינים גם אתם בשירותי ייעוץ עסקי? צרו קשר עוד היום עם תמר פורטי.
(*) כלל השירותים הפיננסים מתבצעים על ידי ארז אלבו.
ייעוץ ארגוני למסעדות
ענף המסעדנות אינו ענף פשוט והוא דורש לימוד והכוונה משמעותית עוד טרם נכנסים אליו, לכן ייעוץ למסעדות הינו חלק חשוב בכל התהליך של הקמת עסק חדש, או שיפור פניו של עסק ותיק. תהליך הייעוץ נכנס לעובי הקורה של העסק שלכם ובוחן אותו מכל צדדיו, בין אם מדובר בפן הפיננסי, הניהולי, השיווקי או השרותי. בחינת כל הצדדים מאפשרת היכרות עם המקום והבנה של מהם המקומות אותם יש לשפר וכיצד ניתן לעשות זאת. בעזרת שיטה ייחודית שפיתחה תמר פורטי, תוכלו לקחת את העסק שלכם ולהוביל אותו בקלות קדימה.
במה עוסק ייעוץ למסעדות?
ייעוץ למסעדות עוסק במספר תחומים כאשר העיקריים שבהם נוגעים בנושאים הבאים:
- הכשרת עובדים- לעובדים תפקיד משמעותי מאוד בעסק שלכם, הם למעשה הפנים של העסק והם אלו שמייצגים אתכם אל מול הלקוח. עובד שאינו מוכשר בצורה הנכונה, לרוב לא יספק את השירות הנכון. הכשרת עובדים כוללת הדרכה לגבי מכירות, גישה מול הלקוח וכמובן שפת גוף.
- ניהול- בכל עסק ישנם מספר תפקידי מפתח. ידוע לכולם שכאשר הראש פועל נכון הגוף יתפקד כראוי. תהליך ייעוץ מאפשר למנהלים ולאחמ"שים לקבל את ארגז הכלים לו הם זקוקים.
- תרבות ארגונית – על מנת שהארגון או החברה יפעלו כראוי, יש לייסד נהלים והגדרות תפקידים נכונים ולהקפיד עליהם. בעזרת הכוונה תוכלו לחדד את הנהלים בעסק שלכם ולהתאים אותם לרוח המקום.
- ייעוץ פיננסי- בסופו של יום עסק מתפקד זה עסק מכניס. בעזרת ייעוץ עסקי תוכלו לעקוב בצורה נכונה אחרי ההכנסות שלכם, לבדוק כיצד להגדיל אותן ולאבחן היכן יש יותר הפסד מרווח.
פורטי – המובילה מבין חברות ייעוץ למסעדות
ניהול עסק דורש מאיתנו ידע נרחב במספר רב של תחומים כאר לא תמיד הידע הזה נמצא ברשותנו. על מנת להצליח להפעיל את העסק שלנו כראוי ולהוביל אותו למקומות גבוהים אנו זקוקים לעיתים להדרכה והכוונה מקצועית אשר תאפשר לנו לרכוש את הכלים להם אנו זקוקים. בפורטי תוכלו למצוא הדרכה מדויקת השיטה ייחודית אשר פותחה על ידי תמר פורטי. בעזרת ייעוץ התמקד בארבעה תחומים עיקריים, גם אתם תוכלו לקחת את העסק שלכם ולשדרג אותו לשלב הבא.
שאלות נפוצות
מתי רצוי להיעזר בשירות ייעוץ למסעדות?
רצוי לפנות לייעוץ מוקדם ככל הניתן כדי לקבל את הכלים הטובים ביותר מידי מחברה בעלת ניסיון. החל משלב ההקמה ועד הניהול השוטף של העסק.
למה מומלץ להיעזר בגורם מקצועי?
ייעוץ עסקי מקצועי מגורם מיומן בתחום המסעדות כמו תמר פורטי יאפשר לך ללמוד מטעויות של אחרים ללא צורך לחוות אותן על בשרך. תמר בעלת ניסיון רב, היא נתקלה במקרים סבוכים רבים והצליחה לפתור אותם בהצלחה.
אילו כלים אקבל מהייעוץ?
הייעוץ עוסק במספר תחומים עיקריים – הדרכת הצוות הניהולי, ייעוץ פיננסי, הכשרת עובדים מקצועית ויצירת תרבות ארגונית.