אלכס מרקין

יליד סנט-פטרבורג, חי בארץ משנת 1989.

מזה 13 שנים מוזיקאי ויוצר. מאמין גדול בפעילות חברתית, מתעסק רבות בטריאתלון וספורט סיבולת. אוהב ומתעניין בגאדג'טים טכנולוגיים, קולינריה ואיכות חיים.

את ענף המסעדנות אני נושם כבר מגיל 15. מה שהתחיל פשוט בתור עבודה הפך מהר מאוד להבנה שזה המקום בו אני רוצה להיות, ומאז לא ממש עזבתי. תחילת הדרך הייתה בעסקי הברים ולאחר מכן בהפקת אירועים (אגף הצעירים בעיריית באר שבע) בתפקידים שונים. אחרי הצבא חברתי לקבוצה ("ח.ו.ג.ר קוקה") שבבעלותה מספר מקומות בילוי כמנהל שיווק, ובמקביל עסקתי גם בתפקידי ניהול פלור ותפעול.

תחום השיווק סיקרן אותי מאוד והחלטתי ללמוד תואר ראשון ב"שיווק טכנולוגי" במכללת ספיר. הלימודים נתנו לי כלים וידע בעולמות מגוונים כגון פרסום, סקרי שוק, התנהגות צרכנים, מיתוג, קריאטיב ושיווק באינטרנט. פרויקט הגמר שלי היה מועמד לפרויקט מצטיין. 

התחנה הבאה הייתה מעניינת ומאתגרת במיוחד עבורי – ב-2009 ניהלתי את פרויקט ההקמה של מבשלת בירה הצמודה לבר, ראשונה מסוגה באזור הדרום, מבשלת חדשנית וחלוצית לזמנה. ניהול הפרויקט כלל כתיבת תכנית עסקית, בניה והקמה של המבשלה, כתיבת מערכי עבודה והדרכה לצוות העובדים והכשרתם לעבודה בפועל. בעקבות ההצלחה בשטח של מערכי ההדרכה והלימוד הוחלט לשלב מערך דומה גם בבר עצמו.

לאורך הדרך צברתי ניסיון רב בכתיבת ספרי עסק, נהלי עבודה, מערכי הדרכה והכשרת עובדים.

בשנים האחרונות אני עוסק בתחום האסטרטגיה השיווקית, פיתוח עסקי וייעוץ לעסקים קולינריים. במקביל בימים אלו, אני מסיים תואר שני במנהל עסקים. אשר במסגרתו רכשתי כלים בניהול, התנהגות ארגונית, חקר צרכנים והעשרתי את את ארגז הכלים בתחום השיווק הפנים ארגוני והחיצוני.

בשנת 2013 חברתי לתמר פורטי וביחד הקמנו את השותפות שלנו.

בנימה קלילה יותר – יש לי חולשה מילדות לסרט מרי פופינס. זה קצת מביך, אבל הגישה של האומנת האלמותית לעבודה מלווה אותי עד היום: כל עוד נהנים לעבוד ולוקחים את העבודה ברצינות אבל עם חיוך, העבודה טובה הרבה יותר. זה האופן בו אני מנחה את האנשים שעבדו איתי ותחתי. בינתיים, פופינס מעולם לא אכזבה.

צריך
הכוונה?
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם:



    קידום ושיווק באינטרנט קידום ושיווק באינטרנט